Onze zonnebanken

Bij Zonnestudio Capelle kun je genieten van de nieuwste Ergoline zonnebanken.  Het wordt dan ook tijd dat je er achter gaat komen wat wat pure ontspanning onder de nieuwste zonnebanken bij Zonnestudio Capelle inhoudt.

  • 2x Prestige Blue Vision
  • 1x Prestige Light Vision
  • 1x Prestige 1600 
  • 2x Prestiges 1400
  • 4x Prestiges 1100
  • 1x Vitality 800

 

Zonnen v.a. €11,95  (max 20 min)

Ergonline Flagship

De zonnebank zorgt voor een betere doorbloeding

Onze goed opgeleide zonnebank consulenten adviseren je graag op het gebied van verantwoord zonnen. Bij ons in Capelle aan den IJssel vertellen we je graag hoe onze  zonnebanken werken en welke UV straling voor jou huid verantwoord is. Van groot belang is de zonnebank sterkte opbouw en de tijdsduur van de sessie. Deze twee zaken worden allebei langzaam opgebouwd zodat zonnen onder onze zonnebanken een positief effect heeft op je gezondheid. Zonnen op de juiste manier onder onze zonnebanken stimuleert de dosis zonlicht op regelmatige basis voor een groot aantal lichaamsprocessen. Doorbloeding van huid en spieren wordt beter en ook de klierfuncties verbeteren aanzienlijk. Dit zijn een aantal belangrijke voordelen al kan de zonnebank nog veel meer goed doen met je lichaam. Wanneer je onder de zonnebank gaat heb je gewoon heerlijk even een moment voor jezelf,  even helemaal tot rust komen onder de professionele zonnebanken van Zonnestudio Capelle.  Wanneer iemand ontspannen is, is iemand minder vatbaar voor ziekteverwekkers en virussen. Regelmatig ontspannen moet je, jezelf gewoon gunnen.

Zonlicht zorgt o.a. ook voor de aanmaak van vitamine D  wat ieder mens nodig heeft. Wanneer je niet teveel buiten komt bijvoorbeeld vanwege je werk, is het gewoon verstandig even onder één van onze zonnebanken te gaan. Dan geniet je van een ontspannen moment en wordt er toch vitamine D aangemaakt wat ook weer goed is voor sterke botten. Kortom redenen genoeg om snel langs te komen voor een gezonde sessie onder een zonnebank van Zonnestudio Capelle.

Zonnestudio Capelle 025

De zonnebankstudio

Je kunt natuurlijk alleen maar heel leuk is natuurlijk om bijvoorbeeld samen naar Zonnestudio Capelle te komen om te genieten van één van onze professionele zonnebanken. Even een momentje voor jezelf in de zonnebankstudio. Je kunt even lekker liggen, genieten van de warmte en als je onder de zonnebank uit komt kun je er op rekenen dat je, je even helemaal ontspannen voelt. Soms heb je dat moment gewoon nodig om op te laden. Leuk is dat je dan nu ook gebruik kunt maken van onze actie die geldt 20 minuten zonnen va. € 11,95 onder alle verschillende typen zonnebanken!  Kortom kom snel naar de Fluiterlaan 397 in Capelle aan den IJssel om gebruik te maken van onze nieuwe zonnebanken. Zonnestudio Capelle is 7 dagen per week voor u geopend. Pak even dat momentje in onze zonnebankstudio om vervolgens weer met een gezonde bruine uitstraling verder te gaan!

Call Now Button