Zonnestudio Capelle

Zin om van onze aanbiedingen te genieten in Zonnestudio Capelle? Nu genieten van de zonnestudio, van onze luxe zonnebanken en het krijgen van gratis zonadvies. Daarnaast kun je hier voor zonnecosmetica terecht en je kunt ons luxe interieur eens van binnen bekijken. Iedere dag bezoeken veel mensen Zonnestudio Capelle, natuurlijk willen ze een gezonde bruine huid en/of zichzelf alvast voorbereiden op de zomer. Gelukkig hebben wij door onze grote aanbod aan zonnebanken altijd korte wachttijden.
Zonnestudio capelle

Professioneel advies voor je eigen huid!

Je kunt nu gratis advies krijgen voor je eigen huid bij Zonnestudio Capelle, dit noemen we ook wel zonadvies. Er wordt dan aan je uitgelegd met welke stappen je het best de zonnebankkuur kunt doorlopen. Dit is namelijk per huid verschillend.

Onze zonnbankkuur mogelijkheden

Er zijn volop zonnebankkuur mogelijkheden bij Zonnestudio Capelle, je kunt genieten van onze zonnestudio en natuurlijk van onze luxe zonnebanken. We hebben elf Ergoline zonnebanken van het allernieuwste Ergoline 1600, Light vision en Blue Vision, waar je gedurende onze openingstijden onder kunt kuren. Zou je er ook het hele jaar door goed uit willen zien met een mooie gezonde tint bruin? Die keuze kan dan nu worden gemaakt met een zonnebankkuur bij Zonnestudio Capelle. Zonnebankkuren op de juiste manier is namelijk een hele gezonde bezigheid.

Kennismaken met onze zonnestudio

Wij van Zonnestudio Capelle staan voor je klaar en willen je graag een heerlijke zonnebank sessie bezorgen. Heerlijk ontspannen, lekker een gezonde en een mooie bruine huid, daar heb je toch altijd wel zin in? En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs va. €10,- per keer en dat tot wel 20 minuten! Onze zonnebank consulenten verwennen je graag dus maak hier gebruik van en laat je maar eens lekker in de watten leggen!

Call Now Button