Welkom in onze zonnestudio in Capelle

Verwen jezelf bij Zonnestudio Capelle de mooiste en meest professionele studio in de regio Rotterdam.

 

Zonnen v.a. € 11,95  (max 20 min)

Zonnen vanaf € 11,95

Een groot aantal mensen willen natuurlijk een mooie bruine huid, maar hoe nu op een verantwoorde manier zonnen? Dit kan door je te laten adviseren bij Zonnestudio Capelle. Bij onze zonnestudio in Capelle aan den IJssel kun je verantwoord zonnen onder de meest geavanceerde zonnebanken tegen een super lage prijs! In de eerste plaats krijg je bij Zonnestudio Capelle een goed en specialistisch advies over welke zonnebank het beste bij je past en in de tweede plaats welke zonnecosmetica er precies bij je huid hoort. Van belang is bijvoorbeeld het rustig opstarten in het begin, met eerst korte perioden die vervolgens geleidelijk opgebouwd worden. Het begin zou kunnen bestaan uit twaalf minuten zonnebank en dan onder één van onze lichtere Ergoline zonnebanken. Wanneer je niet weet welke zonnebank dit moet zijn, vraag het dan vrijblijvend aan één van onze zonnestudio consulenten zodat je zeker weet dat het zonnen niet schadelijk wordt voor je huid. Zonne studio Capelle in Capelle aan den IJssel is met de nieuwste typen Ergoline zonnebanken vooruitstrevend ten opzichte van andere zonnestudio’s in Capelle a/d IJssel. Ook over de exacte zon tijd kunnen wij van zonnestudio Capelle je optimaal adviseren. Als je huid bijvoorbeeld al wat bruin is dus aan de zon gewend kun je er waarschijnlijk al langer onder. Wanneer de huid nog licht is, is het waarschijnlijk gezonder om korter  onder de zonnebank te gaan. Vraag het na bij de zeer goed opgeleide zonnestudio consulenten van Zonnestudio Capelle.

Zonnestudio Capelle 150
Zonnestudio Capelle 006

Zonnestudio Capelle

Wanneer je de zonnebank gewend bent, kun je er langer onder. Je kunt dan de lengte van het zonnen opvoeren en zo ook de hoeveelheid straling. Om die reden heeft Zonnestudio Capelle de meest geavanceerde en luxe zonnebanken staan met diverse straling sterktes. Wij hebben staan de: 5x Ergoline 1100, 2 Ergoline 1400 zonnebanken en natuurlijk één Ergoline 1600. Bij het zonnen in een studio dien je het zonnen zoals eerder gezegd langzaam op te bouwen. Een verantwoorde manier van zonnen is van belang om de huid goed te beschermen. De zonnebank heeft volgens een aantal wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat het door o.a. de aanmaak van vitamine D gezond kan zijn om in een studio te zonnen. Dit geldt alleen wanneer het zonnen op de juiste manier opgebouwd wordt. Zowel qua tijdsduur als qua zonnebank sterkte. Om die reden hebben wij van Zonnestudio Capelle én zonnebanken met verschillende stralingskracht én goed opgeleide zonnestudio consulenten. Je vindt bij onze zonnestudio uitsluitend professionele zonnebanken.

Regelmatig zonnen met de begeleiding van de zonneconsulenten van Zonnestudio Capelle is verantwoord en kan geen kwaad voor de huid. Duidelijk is dus dat goed laten informeren bij onze zonnestudio van groot belang is. Je huidtype bijvoorbeeld is van groot belang, dit draagt bij aan welke manier van zonnen voor jou het beste is.

Hoe begin je en in welke mate bouw je het zonnen veilig op? In Zonnestudio Capelle kunnen ze je alles vertellen over hoe het zonnen in zijn werk gaat en waar je aan moet denken.

Zonnestudio regio Rotterdam

Verwen jezelf bij Zonnestudio Capelle de mooiste en meest professionele studio in de regio Rotterdam. Veel mensen uit Rotterdam en omstreken nemen een vriend of vriendin mee om dan samen onder de zonnebank te gaan. Ben je ook benieuwd naar ons luxe interieur in zoals velen zeggen de mooiste zonnestudio van Rotterdam en omstreken en kun je niet meer wachten? Dan wordt het hoog tijd om eens langs te komen. Met het professionele advies en de nieuwste Ergoline zonnebanken van Zonnestudio Capelle, kun je je huid laten stralen! Zonnestudio Capelle vind je naast winkelcentrum de Koperwiek in Capelle aan den

Call Now Button