Interieur

 

 

Wanneer je bij Zonnestudio Capelle gebruik maakt van de professionele zonnebanken, maak je direct kennis met ons zeer luxe en hoogwaardige interieur. Naast de nieuwste zonnebanken van Ergoline geven we je ook een hoogwaardig advies over hoe je het beste kunt zonnen en welke producten er specifiek voor jouw huid het meest geschikt zijn. De voordelen van zonnestudio Capelle even op een rij: gediplomeerde medewerkers, zonnestudio erkenning, Devoted zonnecosmetica, gratis huidtype advies, gratis zon-advies, hoogste hygiëne-eisen, nieuwste typen Ergoline zonnebanken. Kortom alle reden om ons een snel te bezoeken. Je vindt ons aan de Fluiterlaan 397 in Capelle aan den IJssel (vlak naast winkelcentrum Koperwiek).

 

zonnestudio capelle int

20 min relaxen va. €10,-!

Een momentje heerlijk relaxen onder één van onze professionele zonnebanken bij Zonnestudio Capelle. Je kunt hier van de nieuwste Ergoline zonnebanken genieten, cosmetica advies krijgen en wanneer gewenst horen welk zonadvies het beste bij jouw huidtype past.

_AWK7051-017

 

 

 

Neem een kijkje in ons luxe interieur 

Sinds 1 september 2013 kan je een kijkje nemen in het splinternieuwe luxe interieur van Zonnestudio Capelle. Wij verwennen je graag met een kopje koffie of wat fris. Kom nu nog genieten van de nieuwste Ergoline zonnebanken.

3

 

 

Zonnestudio voor Capelle, Krimpen, Nieuwerkerk, Ouderkerk e.o.

Woon u in Krimpen a/d IJssel, Ouderkerk a/d IJssel, Krimpen a/d Lek, of een andere plaats in de regio van Capelle a/d IJssel dan is het absoluut de moeite waard bij ons eens een zonnebank sessie te komen nemen. Laat je huid stralen van de mooie bruine kleur die onze professionele zonnebanken je geven. Wacht dus niet langer en kom vandaag nog langs zodat je gegarandeerd een moment kunt genieten bij Zonnestudio Capelle. Met afstand de meest professionele en ook goedkoopste zonnestudio van Krimpen aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Krimpen aan de Lek en natuurlijk Capelle aan den IJssel.  Tip: ook leuk om cadeau te doen aan een vriend of vriendin en samen te ontspannen in onze zonnestudio!

Call Now Button