Wat is de juiste zonnecosmetica?

Je hebt jezelf vast wel eens afgevraagd waarom er gebruik wordt gemaakt van zonnecosmetica

 

Zonnen v.a. € 11,95  (max 20 min)

Wat is de juiste crème?

Je hebt jezelf vast wel eens afgevraagd waarom er gebruik wordt gemaakt van zonnecosmetica. Met de zonnecosmetica van Zonnestudio Capelle wordt de huid beschermd tegen teveel UV straling en veroudering. Natuurlijk zijn er veel verschillende producten waarvan de leveranciers zeggen dat ze de huid beschermen. Vaak klopt dat ook wel alleen is dat tegen UV B straling (verbranding) en niet tegen UV A straling (veroudering).  Bij onze zonnestudio werken wij uitsluitend met de originele producten van Devoted. Deze zonnecosmetica is niet alleen beschermend tegen UV B straling (verbranding) maar ook maximaal tegen UV A straling (veroudering). Na het zonnen is het goed om je huid goed in te smeren met een goede zonnebank crème, dit noemen we ook wel de aftersun producten. Maar dat is zeker niet alles wat Zonnestudio Capelle je te bieden heeft op het gebied van zonnebank cosmetica. Devoted levert ook een zonnebankcrème die speciaal is ontwikkeld voor het bruin worden met minimaal zon licht. Je huid krijgt hierdoor extra kleur zodat je maar een korte periode onder de zonnebank hoeft. Voor ieder huidtype heeft onze studio een crème  om je huid maximaal tegen de zon te beschermen.

SPF en zonnecosmetica

Gesproken wordt er regelmatig over de SPF  SunProtection Factor (ook wel beschermingsfactor genoemd). Deze SPF factor geeft aan hoeveel bescherming een anti zonnebrandproduct tegen UV B straling biedt. Een systeem van meten wat in ieder Europees land gebruikt wordt. Maar ook in landen buiten Europa wordt deze SPF factor steeds vaker gebruikt. Op een etiket hoor je altijd af te kunnen lezen of dat het betreffende product ook bescherming biedt tegen UV A straling. De zonnecosmetica die Zonnestudio Capelle aanbiedt voorziet uiteraard in deze informatie.

Je kunt gelijk specifiek advies op maat vragen aan één van onze zonnestudio consulenten welke zonne cosmetica het beste bij jou huid past. De ene huid is nu eenmaal gevoeliger dan de andere huid en van nature lichter of donkerder van kleur. Wij kunnen stellen dat onze zonnebankcosmetica van Devoted in Capelle aan den IJssel zorgt voor een optimale bruining. Met het beste advies in de gehele regio Rotterdam! ☺☺

Vraag het onze specialist!

    Zomerzon en winterzon

    Devoted heeft verschillende producten in collectie om je huid voor zowel de zomerzon als de winterzon maximaal te beschermen. Tijdens een wintersport heb je met een “heel andere zon” te maken dan tijdens een zomervakantie. Wanneer je tijdens de wintersport in de bergen bent, heb je te maken met weerkaatsing van de zon in de sneeuw. Op zo’m moment heeft zowel de huid als je lippen veel extra bescherming nodig. Vanwege kou zijn speciaal producten op vetbasis gemaakt voor de winterzon. Deze cosmetica zorgt er dan voor dat je huid niet kan bevriezen en dat uitdroging van de huid verder niet mogelijk is. Lippen drogen in de winterzon gewoon veel te snel uit, wat Devoted met zijn speciale winterzon cosmetica  kan voorkomen. Bij onze zonnestudio vind je een dan ook een zeer goede lipbalsem speciaal tegen de fele zon tijdens de wintersport.

    Call Now Button